top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLiel Prijs-Gerus

Waarom ik doe wat ik doe!

Doen wat je leuk vindt, voor de ene is dat makkelijker dan de andere. Ik doe wat ik leuk vindt en waar ik echt warm van word van binnen; de wondere wereld van kindertekeningen.


Waarom ik doe wat ik doe! In september 2015 en oktober 2017 zijn onze zoon en dochter geboren. Als ZZP'er heb ik er toen bewust voor gekozen om er te zijn voor onze kinderen en mijn jongerencoaching tijdelijk stop te zetten. Als ik iets doe wil ik het goed doen en niet half.


​In 2018 begon het echter weer te kriebelen; wat wil ik, wat kan ik en waar word ik gewoon heel blij van? Toeval bestaat niet...ik kwam in aanraking met de wondere wereld van kindertekeningen. Het gevoel dat mij dit gaf en mijn vuurtje dat hierdoor enorm werd aangewakkerd voelde als iets dat gewoon klopte. T


alking Drawings was geboren! Ik neem je dolgraag mee in deze bijzondere wereld want tekeningen praten echt tegen je! Als jij weet hoe je de beeldentaal kan verstaan gaat er een nieuwe wereld voor je open. 'Drawings are talking', ze vertellen zelfs hele verhalen!


Wil je weten wat ik voor jouw school of bedrijf kan betekenen stuur mij een berichtje dan vertel ik je er heel graag meer over!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page